7. syyskuuta 2011

Tervetuloa hyvän olon tilaan ja tunnelmaan!

Pitkä tie on kuljettu siitä alakoululaisesta, joka 80-luvulla tallusteli kolmen kilometrin matkan kylän kirjastoon lukemaan Avotakkaa, vaihtoi koko ajan huoneensa järjestystä, suunnitteli huonekaluja isänsä rakennettavaksi ja laittoi äidin ompelemaan uusia verhoja ja päiväpeittoja. Nyt on jo viides oma koti remontoitu ja sisustettu, tehty itse huonekaluja työväenopiston puutyökursseilla, ommeltu kaikenlaisia sisustustekstiilejä ja verhoiltu kalusteita. Ja sisustuslehtiäkin tulee melko monta ihan kotiin kannettuna joka kuukausi:)

Nyt minulla on myös oma sisustussuunnitteluyritys, Tila&Tunnelma, joka aloitti toimintansa maanantaina. Teen suunnitelmia yksityisille ja yrityksille lähinnä Tampereella ja Pirkanmaalla. Haluan olla ihmisten apuna kaikenkokoisissa sisustusprojekteissa verhojen valinnasta koko talon tilankäytön, materiaalien ja värien suunnitteluun asti. Suunnitteluni tavoitteena on aina kaunis ja käytännöllinen tila, joka on käyttäjänsä näköinen ja oloinen, tuttu ja turvallinen, ja jossa kaikkien on hyvä olla ja elää.

Tänne blogiin kirjoittelen Tila&Tunnelman kuulumisia, vinkkejä ja ohjeita sisustamiseen, omista tuunaus- ja remonttiprojekteistani, erilaisista sisustukseen liittyvistä tapahtumista ja uutuuksista ja kaikesta mielenkiintoisesta mitä eteen sattuu sisustuksen maailmassa ja vähän muuallakin...

Raikkaita syyspäiviä toivotellen
Tanja

Ei kommentteja: