11. marraskuuta 2011

Aamuruuhka kylppärissä

Kun viiden ihmisen pitää olla valmiina kahdeksaksi kouluun ja töihin, on aamupesulla jo jonoa. Yksi asia, mikä on meillä auttanut purkamaan aamuruuhkaa, on kaksi lavuaaria vessassa. Siinä mahtuu pari henkeä pesemään hampaita ja laittamaan tukkaa yhtäaikaa, vaikkakaan sosiaalisuus ei aamutuimaan ole aina kaikilla huipussaan :)

Itselläni on tällä hetkellä työn alla kaksi sauna-kylpyhuoneremonttisuunnitelmaa. Tässä muutama kuva erilaisista tuplapesupaikoista, joihin törmäsin netissä surfatessani:


(Kuvat osoitteista  trendirs.com, futurehomedesigns.blogspot.com, smalltownstyle.se ja homes-desing.net)

4 kommenttia:

annika kirjoitti...

Hei,
Kun suunnittelet saunan ja kylpyhuoneen, mitä suunnitelmasi tarkalleen ottaen sisältävät?

Tanja kirjoitti...

Moi,

Sisältö riippuu ihan asiakkaan tarpeista. Kokonaissuunnitelmaan voi kuulua vaikka tilojen käytön suunnittelu väliseinien paikoista lähtien, katto-, seinä- ja lattiapintojen väri- ja materiaalisuunnitelma, lauteiden ym. kiintokalusteiden suunnittelu/valinta, irtokaluste- ja tekstiilisuunnitelma ja valaistus.

Suunnitelmista asiakas saa pohjakuvat, 3D-näkymäkuvia tiloista, seinäprojektiokuvat esim. laatoituksesta ja kalusteiden sijoittelusta, materiaali- ja kalusteluettelot hintoineen ja hankintapaikkoineen. Mutta suunnitelmien sisältö ja siitä tehtävä materiaali räätälöidään tosiaan aina tapauskohtaisesti.

annika kirjoitti...

Kiitos vastauksesta.
Teetkö uusista väliseinistä rakennekuvat? Entä lattiakaaviot ja alakattokaaviot? Miten lauteet, teetkö kalusteista piirustukset puusepälle?

Tanja kirjoitti...

En tee rakennekuvia, mutta tarvittavat kuvat esim. lattiakaivojen, valaisimien yms. sijoituksesta kyllä teen. Rakenteelliset asiat, kuten seinien vahvistus lauteita varten tai LVI-työt ja sen vaatimukset yms. täytyy selvittää aina kunkin alan ammattilaisen kanssa.

Lauteista teen piirustukset puuseppää varten.