24. helmikuuta 2012

Messuilla Tukholmassa osa 2: Huonekalut

Vihdoin pääsin jatkamaan tätä messuraportointiani. Alkuviikko meni enempi kotihommissa, kun nuorimmainen koululainen oli lentsussa kotona pari päivää. Nyt onneksi kaikki ovat terveitä (kop, kop, kop...). Ensi viikolla on näet koululaisten hiihtoloma, ja olemme lähdössä pohjoista kohti sukuloimaan ja laskettelemaan. Luvassa ulkoilua koko talven edestä, toivottavasti säät suosii.

Mutta nyt siihen messutarjontaan. Huonekaluja oli esillä laidasta laitaan, ja lähes kaiki tyylilajit olivat edustettuina. Seuraavassa muutama otos vastaantulleista uusista tuttavuuksista ja vanhoista tutuista.
Tanskalaisen Gubin tyylikäs osasto. Kuvassa keskellä näkyvistä
Matégot MG Dedal-seinähyllyistä voi rakentaa mieleisensä kokoonpanon, ja niitä on saatavissa 4 eri väriä.
Toinen monikäyttöinen ja muunneltava moduulihyllystö on niinikään tanskalaisen Muuton Stacked-lokerot, jotka voi kasata lattialle tai kiinnittää seinälle. Kätevän piilokiinnityssysteemin ansiosta mitään ruuveja tai muita kiinnikkeitä ei jää näkyviin.
Metallisia lokeroita, joissa maalattu tai puuviilutettu tausta. Aseteltu hauskasti sikin sokin.
Ilmava, lähes "näkymätön" String Cell -hyllystö. Ohuet metallihyllyt roikkuvat vaijerissa, ja hennosta olemuksestaan huolimatta hyllyjen luvataan kestävän lähes mitä vaan, mitä niihin saa mahtumaan.


TreCe:n iloiset arkistokaapit.Ruotsalaisen kalustevalmistaja Horreds:n näppärä läppäripöytä-tuoliyhdistelmä.
Green Furniture Sweden:in T-shirt -tuoli. Tuolin voi hankkia pelkkänä runkona ja "kutoa" siihen itse omat vanhat vaatteensa, verhonsa...  oman historiansa, aivan kuten räsymatoissa on perinteisesti ollut tapana tehdä. Tuolin voi myös hankkia omien väritoiveiden mukaisesna tai suunnittelijan signeeraamana ja tekemänä. 


Eamesin suloiset norsujakkarat.
Ja eläimellisiä ovat nämäkin Cueron  islantilaisella lampaantaljalla verhoillut Mariposa-tuolit:)


Patricia Urquiolan Nub-pinnatuoli, jonka selkänojan innoittimena ovat olleet isoäidin virkkuukoukut.Makeanväriset Miss Holly -tuolit by Stolab.Sympaattiset Sumo-rahit...... ja saman valmistajan Tablo-pikkupöydät (Normann Copenhagen).Shuffle-pikkupöytä, jonka sorvatut puuosat voi koota eri tavoin ja pöytälevyn korkeuden voi itse päättää. Suunnittelija Mia Hamborg. Sohva, jossa kiinteä "takapöytä".Raheja ja jakkaroita.SMD:n pikkupöytiä ja iloisenvärisiä sisustustavaroita.Pyörillä varustettuja sohvapöytiä, joissa yhdistyy rouhea puu ja metalli.Rauhallisen tunnelmallinen sohvanurkkaus Täällä voisi kölliä takkatulen lämmössä ulkoilupäivän päätteeksi.


Kuvia on vieläkin varastossa, vaikka kamerasta loppuikin akku kesken kaiken. Palailen niihin taas sopivassa yhteydessä.

Nautitaan vielä hetki talvesta, vaikka kevään tuoksuja on jo ilmassa!
Tanja

Ei kommentteja: