20. toukokuuta 2012

Puutarhaenkeli





Tällaisen Tilda Kitchengarden -enkelin sain äitienpäivälahjaksi, tyttäreni on sen tehnyt. Nyt me sitten yhdessä suunnitellaan, mitä kasvimaalle kylvetään tänä kesänä ja minkälaisia kesäkukkia istutetaan ruukkuihin ja kukkapenkkiin. Vielä pitänee malttaa hetki ennen kuopsuttamaan menoa, ja odotella siitepölyn vähenemistä. 

Kyllähän tuota hommaa riittää sisälläkin: vaatekaappien järjestelyä, kesävaatteiden esilleottoa ja talvivaatteiden pesemistä kesäsäilöön... Monta kassillista pieneksi käynyttä tai muuten käyttämättä jäänyttä vaatetta on taas viety kierrätykseen. Se onkin ihan vapauttava tunne, kun pääsee eroon turhasta tavarasta ja saa tilaa ympärilleen. Täytyisipä tehdä kellarissakin pieni raivausoperaatio...











Toim.huom. pari tuntia myöhemmin: Näyttää ne pihahommat edistyvän ilman minuakin, tämän päivän saldo: vattupuskilla on uudet tukinarut, kasvimaa on käännetty, marjapensaiden juuret kitketty ja mullitettu ja kohta daaliatkin istutettu. Ei ehkä sittenkään kokonaan huono juttu tämä allergia :)





Ei kommentteja: