2. heinäkuuta 2012

Kesäaamun auringossa

Ulkona alkaa viimein näyttää ja tuntua siltä, että kesä on tullut. Toivottavasti hyviä ilmoja riittää viikonlopullekin, kun meillä on silloin rippijuhlat. Olisi mukavampi oleskella ulkona, kuin ahtautua koko juhlaväki sisätiloihin. Mutta Suomen kesästähän ei ikinä tiedä, joten molempiin vaihtoehtoihin on varauduttuva.

Juhannuksesta lähtien olen siirtynyt töissä ilta- ja viikonloppuvuoroon, kun tuo nuorimmainen koululainen on kanssani täällä kotosalla. Tämä onkin jo puolilomaa, kun voi nauttia hitaista aamuista ja touhuilla omia juttuja päiväsaikaan. Tänään aurinko paistoi heti aamusta, joten innostuin ottamaan siitä muutaman kuvan kesken aamukahvin... Viimeisin projekti keittiössä: Kiinnitettiin nupit saarekkeen sivuun koukuiksi tarjotinkassille.

... josta tuloksena kärähtänyt paahtoleipä:Heinäkuussa pidän muutaman viikon lomaakin: rantaloma Pärnussa, sukulointikierros Kainuuseen ja Pohjanmaalle, ja ehkä muutaman päivän reissun Hangon suuntaan. Kun työpaikka on kotona, täytyy lomalla päästä vähän irtautumaan kotiympyröistä ja arjen rutiineista.
Aurinkoisia kesäpäiviä!
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva blogi sinulla. Keittiön sinisävyinen matto kiinnitti huomion. Onko itse tehty vai mistä löydetty?

Tanja kirjoitti...

Kiitos!

Matto on vanha, mieheni isoäidin kutoma, varmaankin 60-luvun alkupuolelta. On minusta tosi kaunis, lempimattoni:)