5. elokuuta 2013

Vaaterekki seinälle




Tässä kuvassa molemmat viikonlopun spreijaustyöt. Toinen piileksii tuolla tikkataulutelineen takana, josta kehittelin maalaustelineen hankalanmalliselle maalattavalle. Kesällä on niin kätevä maalata ulkona, kun spraymaalauksessa väriä tahtoo aina levitä hallitsemattomasti myös ympäristöön... nyt säilyi nurmikkokin vihreänä.

Mutta tuolla telineen takana roikkuu siis Ikean Molig-vaatetanko. Niitä myydään vain valkoisena, mutta nyt oli tarvetta mustalle, joten ei muuta kuin kevyt hionta ja mattamustaa spraymaalin pintaan. Tanko meni tyttären huoneeseen vaatteiden lisäsäilytyspaikaksi, tavoitteena saada vaatekasat pois tuoleilta, sängyn päältä ja lattialta...

Ajan kanssa selviää, miten tuo maalipinta kestää käyttöä, mutta investointi ei ollut kovin suuri: tanko 3,99 ja maali 5,90. Ja maalia on vielä melkein täysi purkillinen odottelemassa uusia inspiraatioita.















Vielä viikko lomaa koululaisilla, ja sitten alkaakin arkiset touhut meillä kaikilla. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille - lomailijoille ja töissä ahertaville sekä noiden kahden välimaastossa tasapainotteleville!



4 kommenttia:

Jhn kirjoitti...

Mukavaa, kun löysin blogisi! Spraymaali on naisen pelastus jaolet saanut hienoa jälkeä..luen kaikki vanhatkin juttusi kun ehdin. Käypä vastavierailulla blogissani www.onnenhetket.net. Laitan lonkin sielätä blogiisi, kunha opettelen sen tekemisen joku sadepäivä...

Tanja kirjoitti...

Kiitoksia, kiva että löysit tänne! Täytyy käydä tutustumassa blogiisi.

Spraymaali on kyllä sopivaa niin moneen paikkaan, ja sillä on helppo maalata vähän hankalampiakin kohteita.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, Onko spraymaali pysynyt Molig-tangossa?

Tanja kirjoitti...

Hei,

Kyllä se hyvin pysyi usemman vuoden käytön ajan, nyt rekki ei ole muutamaan vuoteen ollut enää käytössä.