10. lokakuuta 2013

Meidän talo


Eilen oli jännittävä päivä. Silloin ilmestyi Meidän talo -lehden lokakuun numero, jossa on juttu meidän talosta ja sen remontista - päästiin ihan kanteen. Lehdessä on teemana rintamamiestalot, ja siinä esitellään kolme rintamamiestaloa asukkaineen sekä kerrotaan talotyypin historiasta. Itsekin tuli taas muisteltua remonttikokemuksia ja kaivettua valokuva-albumit aiheesta esille. Vaikka enimmäkseen remontti sujui hyvin ja oli kivaakin, ei se joka vaiheessa herkkua ollut ja kaaoksen keskellä tuli asuttua muutamia vuosia... Mutta aika kultaa muistot, ja nyt tuntuu, että jotain voisi taas ruveta puuhastelemaan.

Jutun kirjoitti freelance-toimittaja Tanja Hakala ja kuvat otti Petri Kivinen. Tanja oli löytänyt blogini ja otti yhteyttä jutun teon tiimoilta. Haastattelu ja kuvaukset tehtiin elokuun alkupuolella (esikoisen 18-vuotissyntymäpäivänä), ja olikin kiva, että juttu ilmestyi näin nopeasti - ei tarvinnut odotella seuraavaan kesään. Kokemus oli oikein mukava ja mielenkiintoinen, ja päivä sujui rennoissa tunnelmissa, vaikka etukäteen vähän hirvitti mihin olikaan tullut lupauduttua. Kolmessa tunnissa materiaali oli kasassa ja synttärikahvitkin juotuna (toki taustatietoja oli jo vaihdettu sähköpostin välityksellä aikaisemmin).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kivalta näyttää - täytyypä lukea koko juttu tarkemmin. Löysin blogisi joskus aiemmin juurikin keittiön saarekkeista juttua lukiessani. Nyt lisäsin blogisi heti suosikiksi, kun uudelleen tänne pitkän ajan jälkeen eksyin - pidän todella kotinne sisustuslinjasta ja kuvista välittyvästä tunnelmasta!

Tanja kirjoitti...

Kiitoksia, mukava kun olet löytänyt tänne :) Toivottavasti jatkossakin on mieluisaa luettavaa.

Mukavaa syksyn jatkoa!
Tanja