11. joulukuuta 2013

Kranssi






Viime viikonloppuna olisi ollut kivoja sisustusmyyjäisiä useampiakin, mutta en sitten jaksanut lähteä minnekään edes katselemaan, mitään välttämätöntä ostettavaa kun ei puutelistalla ollut. Mitä lähemmäs joulua tullaan, sen vähempi huvittaa lähteä kauppoihin kiertelemään - tavaran- ja ihmistenpaljous ahdistaa. Ruokaa nyt täytyy aina käydä ostamassa, mutta onneksi lahjat on jo hankittu.

Ostostelujen sijaan askartelin kotosalla vähän joulujuttuja. Tein ensimmäistä kertaa oikean havukranssin ulko-oveen. Ainekset löytyivät niinkin kaukaa, kun tuolta kotipihalta. Siellä kasvaa jättimäinen kuusi, jonka kaatamista/säilyttämistä ollaan jonkun aikaa jo mietitty. Mutta eiköhän se tuosta luonnollisesti harvene, kun napsin siitä aina oksia syyskukka-asetelmiin ja nyt tuohon kranssiin, mikä onnistuikin yllättävän hyvin. Toivottavasti kestää kasassa nyt edes muutaman kuukauden, rautalanka kun meinasi loppua kesken...














Ja tässä vielä itse kuusi koko komeudessaan (kuvat on räpsitty puhelimella,joten laatu vähän heikohko. Aina ei kerkiä hakea kameraa, kun kuva jo pitäisi ottaa...).








Ei kommentteja: