19. syyskuuta 2014

KeskeneräistäBlogini on viettänyt hiljaiseloa jo luvattoman pitkään, ja samoin ovat sisustusprojektit kotosalla olleet retuperällä. Mutta nyt ovat kesäkelit ja -menot jo sen verran takana, että on aika ryhdistäytyä. Ruokailuhuoneeseen on kertynyt muutama projekti, joka odottaa loppuunviemistä:


  • Ruokapöydäntuolien selkänojista on sahattu ylin vaakalauta pois, ja nyt ne odottavat hiontaa ja uutta maalipintaa. Mutta ilme on jo keventynyt, kuvia entisestä täällä.

  • Peräkonttikirpikseltä löytyi muutama viikko sitten rottinkinen pikkupöytä/lehtiteline, joka pääsi leivänpaahdinpöydäksi. Paahdin nökötti ennen koko ajan ruokapöydällä, kun ei sitä joka päivä jaksanut kantaa keittiöön. Nyt se on näppärä nostaa tuosta pöydälle tarpeen tullen. Mietinnässä on vielä, josko sen maalaisi mustaksi (sopisi ehkä paremmin ympäristöön) vai antaisiko olla ennallaan...

  • Valosarjaan ajattelin askarrella lisää paperinarupalloja, muutamaa eri väriä. Harvakuvioisista palloista tulee kaunis varjo seinälle.
Mukavaa syksyn alkua ja tsemppiä askareisiin!2 kommenttia:

mim-i@suomi24.fi kirjoitti...

Mä olen himoinnut ja jopa vähän vinkunutkin samanlaista rottinkista pikkupöytää molempien isovanhempieni luota, toistaiseksi ei ole vielä irronnut kummastakaan joten todellinen löytö on tämä sinulle ollut! Ihanan käytännön läheinen blogi sinulla muutenkin! Varmasti jään seurailemaan(:

Tanja kirjoitti...

Kiitoksia, kiva että olet löytänyt tänne :) Minäkin haikailin kauan tuota pöytää, kun se sitten viimein tuli vastaan.