1. elokuuta 2016

Kuisti - tuulikaapista kesähuoneeksi






Tänä kesänä on kuistimme kokenut muodonmuutoksen. Se on toiminut tähän asti lähinnä tuulikaappina - tosin tilavana ja käytännöllisenä sellaisena lapsiperheessä. Ikkunoiden alla on leveä arkkupenkki kaikenlaiseen säilytykseen ja istuma-avuksi pukeutumisessa, ja sitä vastapäätä lähes kaksi metriä kenkätelinettä, vaatatankoa, hyllyjä, koukkuja ja vetolaatikoita ulkovaatteille yms. (ei tosin näköjään tullut sitä kuvattua näissä ennen-kuvissa...).























Kuistilla on kuitenkin isot ikkunat kolmeen suuntaan ja näin parhaat näkymät puutarhaan, ja nämä näkymät halusimme parempaan käyttöön. Siirsimme vaatesäilytyksen eteisen liukuovikomeroon ja kuistille jäi vain yksi seinänaulakko eniten käytettäville vaatteille. Lopputilaan sijoittuu ruokapöytä ja tuolit. Kaikki kalusteet löytyivät omista varastoista, joten ainoat kulut remontille olivat tapetti ja maali. Puolipaneeli muuttui vaaleansinisestä harmaaksi ja yläosaan laitettiin William Morrisin tapetti. 

Tunnelma kyllä muuttui täysin, ja nyt tuulikaapista tuli oikea kesähuone, lasitettu terassi, jossa on mukava istuskella ja syödä viileämmällä kelillä ja sateella. Ja silloin, kun ei jaksa kantaa eväitä ulkoterassille asti.
























Ei kommentteja: