13. marraskuuta 2013

Sisustusshoppailua Tampereella


Viime lauantaina tein sisustusliikekierroksen Tampereella Aleksis Kiven kadulla Aamulehden torstailiitteen artikkelin innoittamana. Keskus- ja Laukontorin välisellä kadunpätkällä on monta mielenkiintoista sisustuliikettä, joissa ei ollut ennemmin tullut käytyä. Tuotteiden ja tyylien kirjo on laaja, joten jokaiselle löytynee lempikauppansa.

Kartta ja esittelyt liikkeistä löytyy Moron sivuilta, klik, mutta tässä vielä lyhyesti liikkeet, joissa piipahdin (kuvat liikkeiden nettisivuilta, joille pääset klikkaamalla nimeä):


Nepalska tuo maahan nepalilaisia käsityötuotteita, kuten käsintehtyjä paperituotteita, käsin kudottuja laukkuja ja erilaisia pussukoita, värikkäitä huovutettuja tuotteita, koruja ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja koreja, huoveja ja vaatteita.
Liike täynnä kimallusta ja tällä hetkellä joulua: kynttilöitä, lyhytyjä, tyynyjä, koriste-esineitä...Tarjolla enimmäkseen vaatteita, mutta myös tekstiilejä sisustukseen merkeiltä TineK ja Lexington.

Saman katon alla SisustusID tarjoaa laadukkaita huonekaluja, valaisima ja pientuotteita moderniin ja klassiseen, skandinaaviseen sisustukseen (Artek, Gubi, Hay, Kartell, Muuto...) ja Miss Flower ideoita ja kauniita tuotteita vihersisustamiseen.

Rustiikkia industriaalityyliä ja värikästä, vanhaa ja kierrätettyä tavaraa, kuten esim. intialaisista taloista ja indonesialaisista kalastusveneista tehdyt puiset kirjaimet. Myös paljon metallikylttejä ja valokirjaimia.Valikoimassa enimmäkseen pienesineitä Skandinaviasta, kuten Ferm Living, Saana ja Olli, Bloomingville, Spira, House Doctor.


2 kommenttia:

Domargård - Villa Olivia kirjoitti...

Ihania löytöjä! Pitäisi niin tulla käymään Tampereella :)

Tanja kirjoitti...

Kivoja paikkoja on tosiaan ilmaantunut tänne, täytyisi itsekin enempi kuljeskella tuolla keskustassa :)