25. marraskuuta 2016

Makuuhuoneen värinvaihto


Syysprojektina ollut makuuhuoneremontti kotosalla on viimein valmis, mitä nyt päiväpeitto vielä puuttuu... Eli sängyn takana ollut kukkatapetti sai lähtöpassit ja kaikki seinät maalattiin valkeiksi Tikkurilan uudella Tikkurilan Valkoinen -maalilla. Ikkunanviereinen seinänpätkä saatiin juuri ja juuri tapetoitua kuistilta jääneistä jämäpaloista, kun ei kohdistuksen kanssa oltu niin kovin tarkkoja.

Sängyn päälle nikkaroitiin koko seinän levyinen tauluhylly varastosta löytyneistä tauluhyllyista ja kattolistasta, joka kiinnitettiin hyllyjen alle. Hyllyt, lista ja seinä niiden alapuolelta maalattiin hennon harmaalla, mikä antaa kivan taustan valkoiselle sängylle. Ihan valkoisena seinä tuntuikin vähän valjulta ja kylmältä.

Yöpöydiksi vaihdettiin pienet sohvapöydät olohuoneesta ja puna-sinisävyinen matto tuotiin eteisestä. Ainoat uudet hankinnat huoneeseen ovat Ikean lampaantaljat sängyn vieressä ja verhotanko.

Kuvat ovat hieman hämäriä, kuten maailma muutenkin näin marraskuussa, mutta en jaksanut odotella aurinkoista päivää... Kuvia entisestä ilmeestä löytyy täältä.
Leppoisaa viikonloppua!


Ei kommentteja: