7. syyskuuta 2012

Pikkukoululaisen läksynurkkaus


Nyt on valmiina meidän nuorimman koululaisen kirjoituslipasto, jota olikin etsitty jo muutama vuosi. Siskoni löysi tämän kesällä lohjalaiselta kirpputorilta, ja toimme sen kotiin auton takakontissa. Lipasto oli hyvässä kunnossa ja tarvitsi vain uuden maalin. Persikanväri vaihtui valkoiseksi ja pinkiksi (pöydän omistajan lempiväri). Samalla pinkillä maalasin vanhan Ikean lastentuolin työtuoliksi.

Pahviset kirjaimet seinällä on Sinellistä. Maalasin kaksi niistä tuolin pinkillä, kaksi päällystin decoupage-tekniikalla kankaalla ja yhden servetillä. Paperimassapäinen nukke lipaston päällä on Lotan ja isosiskon yhteistyötä. Lipaston vieressä olevan kirjahyllyn olen itse suunnitellut ja tehnyt lastenhuoneeseen 15 vuotta sitten työväenopiston puutyökurssilla.
Samassa postauksessa, jossa tuo kirjoituslipastoprojekti vilahti, kerroin myös hyllynpätkästä, jonka löysin kellarista. Nyt on sekin maalattu ja paikallaan yläkerran aulassa. Siitä tuli hylly nukkekodille, ja on ihan samaa sarjaa yläpuolella olevan vanhan naulakon kanssa (jonka muuten myös olen löytäyt kellarin seinältä ja maalannut valkoiseksi).


1 kommentti:

Petriina kirjoitti...

Niin ihana tuo nukkekoti ! <3