29. syyskuuta 2015

Opiskelija-asumista

Kuukausi sitten kirjoittelin kangastaulusta, jonka askartelin vanhasta verhosta (juttu täällä). Nyt taulu on päässyt paikoilleen tyttären opiskelija-asunnon olohuoneeseen. Ja näkyypä kuvista vanha sohvammekin, jota hieman pienennettiin tänne sopivaksi (lue projektista täältä).

Asunto on parvekkeellinen kolmio, jossa asustelee kaksi opiskelijatyttöä: molemmilla on oma makuuhuone ja yhteinen olohuone ja keittiö. Asunto sijaitsee TOASin Pekolassa, joka on Alvar Aallon 50-luvulla Tampellan työntekijöille suunnittelema kerrostaloryhmä Tampereen Kalevassa. Viimeisin remontti taloihin on tehty reilu vuosi sitten ennen opiskelijoiden sinne muuttoa, ja asunnoissa on säilytetty hienosti niiden alkuperäinen henki.

Sisustustuksen tähän asuntoon ovat asukkaat suunnitelleet ja tehneet itse - minä ompelin verhot ja autoin kalustejärjestyksen kanssa. Vinkkejä näin syksyllä aina niin ajankohtaiseen opiskelija-asunnon sisustamiseen löytyy mm. näistä aiemmista postauksistani: ergonomiasta, säilytyksestä, pienen tilan kalustamisesta. Ja täältä löytyy hyvät siivousohjeet opiskelijoille... ja meille kaikille.

Ei kommentteja: