21. marraskuuta 2011

Projekteja

Ei tullut ensilunta, vaikka sitä jo lupailtiin, mutta sunnuntaina oli ihana aurinkoinen pakkaspäivä. Kasvihuone jäi siivoamatta, mutta kävin sen sijaan Kädentaidot-messuilla Pirkkahallissa. Paljon siellä oli taas mielenkiintoista ja vinkkejä käsillä tekemiseen. Mieleen jäi erityisesti tuotteet, jotka oli tehty kierrätysmateriaaleista, kuten vanhoista kolikoista ja palkintolusikoista tehdyt korut, rautalangasta väännetyt kyntteliköt, vanhoista valokuvista, kankaista, paperista yms. yhdistellyt kollaasitaulut ja kirpputorikankaista värjätyt ja ommellut sisustustyynyt ja vaatteet. Täytyy ensi kerralla varata koko päivä aikaa kiertelyyn ja katseluun.

Itselleni mukaan tarttui pussillinen mustaa kierrätyspuuvillasta tehtyä ontelokudetta, josta olisi tarkoitus virkata matto. Toivottavasti virkkaus sujuu paremmin kuin vyyhtien keriminen, oli aikalailla kuteet solmussa :/
Muutama muukin projekti odottelee vuoroaan:

Vanhat nojatuolit kaipaavat uuden verhoilun, kun vanha on jo kulunut puhki ja muutenkin nuhjaantunut.

Kirpputorilta löytyneet kynttilänjalat on tarkoitus maalata. Isommasta tulee mattamusta ja pienemmästä joulunpunainen.

Vanha puukehys odottelee myös maalia pintaa ja peilejä aukkoihin. Tarkoitus on ripustaa se ikkunaksi yläkerran vähän hämärään aulatilaan.

Laittelen tänne kuvia valmiista projekteista, kunhan aika ja inspiraatio niiden tekemiseen löytyy.

Mukavaa viikonalkua!
Tanja

Ei kommentteja: