17. helmikuuta 2012

Kaapit kiertoon

Nyt on jo muutama muutos tehty tuosta aiemmin vihjailemastani "kevätremontista" täällä kotosalla. Muutama kaappi on saanut uuden ilmeen, käyttötarkoituksen ja sijoituspaikan. Keittiöremontti alkoikin yläkerran aulasta, josta piti saada peli/lelukaappi muualle, jotta keittiöstä taas voitaisin siirtää sinne vitriinikaappi muutosten tieltä...

Tämä käytetty toimistokaappi hankittiin 15 vuotta sitten parilla kympillä lastenhuoneen vaatekaapiksi. Se oli alunperin valkoinen, välillä maalattiin siniseksi ja sitten taas valkoiseksi... Viime vuodet se on palvellut lelujen ja pelien säilytyspaikkana.
Nyt kaapista sahattiin yläosaa ja sivuja niin, että se saatiin vinon katon alle, ja takaseinä poistettiin. Kaappi maalattiin harmaaksi, ja ovien sisäpuolet tapetoitiin samalla koivutapetilla, jota huoneessa on jo yksi seinä. Nyt kaappi palvelee henkarikaappina, varmaankin viimeisessä paikassaan...


Keittiön vitriinikaappi taas sai uuden elämän liinavaate/lastenvaatekaappina. Ovien lasit on vielä tarkoitus peittää kankaalla/tapetilla/kontaktimuovilla, jotta kaikenkirjavat vaatteet ei sieltä näkyisi.

Seuraavaksi pitäisi saada nämä astiat jonnekin säilöön. Ja ehkä tuo sekainen tarvikelaatikkokin tarvitsisi vähän uudelleenjärjestelyä. Mutta onneksi suunnitelmat on valmiina, ja keittiöön on luvassa lisää säilytystilaa samoin kuin työtasoa. Joten jatkoa seuraa.


Viikonloppua!
Tanja

Ei kommentteja: