27. huhtikuuta 2012

Hyvän mielen sisustus

Näin lähestyvän vapun kunniaksi esittelen teille iloisen ja värikkään kerrostalokolmion kalustesuunnitelman, jonka tein tässä talvella. Muutokset toteutettiin pääosin asiakkaan entisillä kalusteillä ja tekstiileillä järjestämällä ne uudelleen, karsimalla ja maalaamalla. Tavoitteena oli saada selkeyttä ja väljyyttä tilaan ja lisää säilytystilaa. Rentoa ja raikasta tunnelmaa saadaan rohkealla värien käytöllä ja yhdistelemällä ennakkoluulottomasti erilaisia kuoseja, värejä ja huonekaluja toisiinsa.Suunnitelma uudeksi kalustejärjestykseksi:
Olohuone ennen:


Suunnitelma olohuoneeseen:

Sohva ja nojatuolit asetetaan keskelle huonetta seurustelua ja TV:n katselua varten yhtenäiseksi ryhmäksi. Sininen lipasto tuodaan makuuhuoneesta cd- ja dvd-levyjen yms. säilytystä varten. Pieni työpiste sijoitetaan ikkunan luokse. Työpöydän päälle ripustetaan Work-valaisin työvaloksi ja tuomaan lisävaloa huoneeseen. Sohvaa vastapäätä sijoitetaan televisio ja kaiuttimet. TV-taso maalataan mustaksi, jolloin se tasapainoittaa tilaa ja "piilottaa" mustat stereot ym. laitteet.Kirjastohuone ennen:Suunnitelma kirjastohuoneeseen:

Tähän monitoimi-harrastushuoneeseen (kirjasto, musiikki, jooga) hankintaan uusi koko seinän kokoinen kirjahylly, jossa osassa hyllyjä on ovet. Vastakkaiselle seinälle hankitaan syvempi rulokaappi mapeille ym. suuremmille kirjoille. Piano siirretään oviseinälle, ja entiset sohva ja nojatuoli laitetaan ikkunan luokse lukupaikaksi. Keskilattia jää tyhjäksi joogaa tai vaikka vieraiden majoittamista varten. Makuuhuone ennen:Suunnitelma makuuhuoneeseen:

Makuuhuoneeseen hankitaan uudet kalusteet: sänky ja säilytyskaluste. Matalassa sängyssä on leveät reunat ja pääty, jotka toimivat samalla yöpöytinä. Isoihin vuodevaatelaatikoihin sängyn molemmin puolin mahtuu paljon säilytettävää tavaraa. Lisää säilytystilaa saadaan lipastoon, joka asetetaan vastapäätä sänkyä.WC ennen:Suunnitelma vessaan:


Myös vessaan tarvittiin lisää säilytystilaa, joita saadaan korkealla seinäkaapilla ja kahdella kippiovikaapilla. Myös lavuariin voi hankkia siihen kuuluva hyllyn antamaan viimeisteltyä ilmettä tilaan.

Suunnitelmat on jo osittain toteutettu, joten ehkä pian saadaan kuvia myös valmiista asunnosta.Iloista ja pirskahtelevaa vappua!

3 kommenttia:

Pauska kirjoitti...

Hei!

Etsin juuri samanlaista isoa kirjahyllyä, joka noissa kuvissa on, mistähän sellaisen voisi saada?

Tanja kirjoitti...

Moi,

Tuo työhuoneeseen suunniteltu kirjahylly on Sopen Fakta -hyllystöä, josta saa koottua monenlaisia kokoonpanoja. Sitä myy ainakin Vepsäläinen ja Laatukalustaja-kauppiaat.

Terveisin
Tanja

Pauska kirjoitti...

Kiitos paljon vastauksesta, alanpa etsiä :)