2. lokakuuta 2012

TapettikirjailujaPostikorteista saa helposti tauluja - helpoimmin ja nopeimmin teippaamalla kortti sellaisenaan seinälle. Teippasin aakkoskortin koululaisen pöydän viereen "lunttilapuksi". Teippailuun käytin Clas Ohlsonilta ostamaani washi-teippiä (riisipaperista tehtyä koristeteippiä, joka katkeaa helposti käsinkin; vähän maalarinteipin oloista, mutta ohuempaa ja lähtee helposti irti jälkeä jättämättä).


Myös tapeteista saa kehystämällä kivoja tauluja - ja tapetinpätkiä tässä sisustussuunnittelijan hommassa kertyykin aika lailla ... Kehystin tuon samaisen koululaisen seinälle taulun tapetista, jossa on värikkäitä numeroita ja kirjaimia, juuri huoneen sävyjä:
Pienet vaaleanpunakehyksiset taulut ovat myös postikortteja, ja prinsessa Aurora -juliste on saatu jonkun prinsessalehden välistä. Kehyksissä senkin sai ryhdikkäästi esille.

Viimevappuinen teekkarien Tamppi-lehti oli pakattu jämäkkään pahvipurkkiin. Sen ja pahvisen keksipurkin päällystin musta-valkoisilla tekstitapeteilla, ja niin sain tänne jo aiemmin esittelemääni pikkuvessaan oikeaväriset säilytyspurkit kaikenlaisille pikkutavaroille.


Ei kommentteja: