5. kesäkuuta 2015

Uusi sohva


Nyt on uusi sohva sitten kotiutunut. Suunnitelmissa oli hankkia kulmasohva, jossa olisi käsinojat molemmillä puolilla. Adean Wilhem-sohvasta olin jo pidemmän aikaa haaveillut sen kepeän viisikymmenlukumaisuuden vuoksi, mutta sen hankinta tyssäsi hintaan. Kauppareissulla tuli sitten vastaa tämä yksilö, Novapakin Conte-sohva. Sohvatyynyt ovat samaa mallia Wilhelmin tyynyjen kanssa, ja muutenkin sohvalla on kiva kevyt ja vähän erilainen ilme. Sohva oli liikkeen mallipoisto puoleen hintaan ja kangaskin sattui olemaan juuri sitä sävyä mitä oltiin ajateltu, joten ostettiin se pois.

Sohva on kotimaista tekoa ja se on verhoiltu kestävällä Lauritzon's Sakura-kankaalla. Väri on sävyistä vaalein, kauniin valko-harmaa-beige. Toivottavasti vaaleus kestää käytössä, kangas on kuitenkin onneksi vesipestävä.






























Nyt onkin sitten mietinnässä uusi verhoilu nojatuoleille, jotain väriä olisi kiva saada. Samoin ollaan mietitty sohvapöydän korvaamista rahilla, koska jalat on kuitenkin aina tuossa pöydällä. Toisaalta pöydälle on helpompi laskea kahvikuppi tai laittaa kynttilöitä yms. -  ja tuo on sen verran jämäkkä yksilö, että kestää istumistakin. Ja mattokin on hieman liian pieni...




Ei kommentteja: