18. toukokuuta 2016

Toimistomuutto


Jokunen vuosi sitten olin mukana ASP Yhtiöiden ja Magic Cloudin uuden toimiston sisustuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Nyt joukkoon on liittynyt Pirkanmaan Kirjapitotoimisto, minkä myötä henkilöstö on lisääntynyt ja tuli tarve uusille isommille tiloille. Ne löytyivät Tampereen keskustasta, ja pääsin mukaan viimeistelemään sisustusta ja sen ilmettä.

Sisustus tehtiin samalla konseptilla kuin edellisissäkin toimitiloissa, siitä voit lukea enemmän täältä, aiemmasta postauksestani. Jokaisella huoneella on uusissakin tiloissa jonkun kaupungin nimi, mikä oli punaisena lankana huoneisen sisustuksessa ja yksityiskohdissa. Olemassa olevia verhoja, tauluja ym. sisustuselementtejä käytettiin hyväksi niin paljon kuin mahdollista. Tehtävänäni olikin verhojen muokkaus uusiin ikkunoihin sopiviksi, taulujen ripustuksen suunnittelu ym. entisen sisustuksen sovittaminen uusiin tiloihin. Koska uudessa toimistossa on enempi huoneita kuin vanhassa, suunnittelin ja hankin verhot ym. tarvittavan myös niihin.Yllä olevat kuvat ovat toimitilojen raikkaan kotoisasta aulasta, joka toivottaa vieraat ja talon väen vastaan toimistoon astuttaessa. Tunnelmaa luo sähkötakka, punainen istuinryhmä ja portaikko, josta tehtiin rento oleilupaikka istuin- ja koristetyynyillä.

Kävin perjantaina liimaamassa kaupunkien nimitarrat kellojen alle (ajat jäi vielä säätämättä) ja otin samalla muutaman kuvan muualtakin toimistosta:
Neuvotteluhuone Lontoo 
Työhuone Budapest Avotila Ateena 
Työhuone Praha 
Ei kommentteja: