13. elokuuta 2013

Matkamuistoja Menorcalta

Nyt kun lapset ovat lähteneet kouluun ja itsekin on taas totuttauduttava täysarkeen, voi muistella alkukesän lomareissua.  Kesäkuun ensimmäisellä viikolla olimme koko perhe viikon rantalomalla Menorcalla, Mallorcan pikkusiskoksikin kutsutulla saarella. Se on luonnonkaunis ja rauhallinen saari, jossa välimatkat ovat lyhyitä - saaren koko n. 50 x 16 km.

Majailimme Cala Galdanassa, josta teimme vuokra-autolla parina päivänä retken eri puolille saarta. Muuten aika kului hotellin uima-altaalla ja hiekkarannalla, joka oli siisti ja jossa oli hyvät palvelut. Osa porukasta teki myös melontaretken lähirannoille. Ravintoloita oli sen verran, että joka ilta kävimme eri paikassa herkuttelemassa meren elävillä. Shoppailemaankin pääsi saaren suurimmissa kaupungeissCiutadella ja Maó, sekä tietysti Mascarón kenkätehtaalla, joka sijaitsee Ferreriesissa jotakuinkin keskellä saarta.

Lisää saaresta voi lueskella esim. Finnmatkojen sivuilta - klik - joka järjestää valmismatkoja saarelle, tai täältä, täältä ja täältä.


Ei kommentteja: