16. elokuuta 2012

Keltaista joustinneuletta

Eilen olin etsiskelemässä asiakkaalle verhokankaita Eurokankaassa, kun silmääni pisti vaatetuskangaspuolella tämä ihana villaneulos. Ostin sitä pätkä, mutta en aio tehdä tuubihuivia tai villapaitaa, vaan heitin sen semmoisenaan olohuoneen sohvalle. Väri on juuri oikea keltainen, ja niinpä tuo kangas saa toimia torkkupeittona, kunhan ilmat tästä viilenee syksyä kohti. Päät pitäisi vielä maltaa jollain tapaa ommella, ettei rupea purkautumaan... Värejä oli muitakin, ja ainakin sileää- ja palmikkoneulosta oli saatavilla, hinta 35,-/m.







Jännää kyllä, että nyt kun koulut ja normaali arki alkoi, niin on paljon enemmän aikaa istuskella sohvalla kun kesälomalla konsanaan. Otin loman niinkin kirjaimellisesti, etten lukenut silloin edes sisustuslehtiä (romaaneja sitäkin enemmän), joten niitä onkin kertynyt aika pino tuohon sohvapöydän alle...

Mutta vielä ei tarvitse vetää villapeittoja päälleen, vaan voi nauttia kesäisistä keleistä. Lämmintä on luvattu viikonlopuksikin, joten lauantaina voisi vaikka pyöräillä Hämeenpuiston sisustus- ja antiikkitapahtumaan klo 12-19.


Viikonloppua!




Ei kommentteja: