23. elokuuta 2012

Päivän piristys

Tapanani ei ole voittaa arvonnoissa, mutta nyt kävi tuuri. Voitin pääpalkinnon pankin kesäarvonnassa, Perfect Finnish -lahjakortin. Pitkällisen harkinnan jälkeen päädyin tähän Marimekon Olkalaukkuun, ja punaisena :) Postipoika toi sen tänään jo ovelle, vaikka vasta eilen sen tilasin.

Nyt voisi sitten vaikka pitää siivouspäivän, kun on taas viikonloppu tuloillaan. Mattopiiskaa nykyään harvemmin tarvitsee... eli mattoja ei tule vietyä ulos kuin korkeintaan jouluksi ja juhannukseksi (eikä kaikkia mattoja edes suositella hakattavaksi). Mutta onhan tuo perinteinen rottinkinen mattopiiska kaunis koristeenakin. 

Kuvassa vasemmalla näkyy viimeisin sisustusostokseni, peltinen lehtiteline kympillä Prisman poistohyllystä. Siihen laitan kellariin työhuoneelle menevät postit, paperit yms., kun aina ei jaksa kipittää portaita edestakaisin.


Lauantaina ajattelin käydä tutkailemassa, mitä aarteita löytyy Tampereen Seudun Mobilistit Ry.:n Rompetorilta Kangasalan Pikkolan koulun pihalla klo 7-16. Restaurantapäivien nimellä kulkeva tapahtuma on ajoneuvojen osien sekä kaiken vanhan keräily- ja kirpputoritavaran markkinat, Suomen suurimmat ja vanhimmat rompemarkkinat. Restaurantapäiville kokoontuu satoja myyjiä ja tuhansia harrastajia  eri puolilta Suomea. Tervemenoa sinne ja mukavaa viikonloppua!Ei kommentteja: