19. kesäkuuta 2012

Sadepäivän puuhastelua osa 3Viikonloppu vierähti pihahommissa, joihin kuului terassin kaiteiden maalausta ja kukkapenkkien siistimistä muuriremontin jäljiltä. Istutinpa vähän perunaakin kasvimaalle, saa nähdä tuleeko niistä mitään. Sunnuntai-iltapäivänä rupesi sitten satamaan, ja täytyi siirtyä sisähommiin. Kokosin kellarin portaiden yläpäähän kaapin kankaiden säilytystä varten, kun ne uhkaavat vallata koko kellarin työ/ompeluhuoneen. Ikeasta löytyi sopivan kokoinen kaappi, jonka syvyys on juuri passeli tuohon tilaan, mahtuu ovikin aukeamaan kokonaan.

Kehystin samalla seinälle kaksi vanhaa Seura-lehteä kesältä 1953, jolloin talomme on valmistunut. Lehdet löytyivät vintiltä, minne ne oli naulattu seinään lämpöeristeeksi. En raskinut repiä kansia irti, joten laitoin lehdet kehyksiin kokonaisina.
   

Portaikon seinät olen aikanaan kuultolakannut valkoiseksi, mutta pohjasävy oli niin tumma (näkyy ylimmässä kuvassa), ettei lopputulos ollut oikein onnistunut. Seinät olisi tarkoitus maalata kokonaan peittävällä maalilla, mutta en nyt jaksanut siihen hommaan ryhtyä, ehkä ensi kesänä sitten...Ei kommentteja: